Silvadrones mukana KoneAgria 2021 messuilla

Silvadrones on mukana KoneAgria 2021 -messuilla, jotka järjestetään 14.-16.10.2021 Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa.

KoneAgria 2021 on joka toinen vuosi järjestettävä kattava maatalouskoneiden, teknologian, tiedon ja vuorovaikutuksen näyttely. Tapahtuma kokoaa maa- ja metsätalouden ammattilaiset tutustumaan uutuustuotteisiin ja -palveluihin. Messuille osallistuu tänä vuonna yli 300 yritystä.

 

Messuinfoa

Aukioloajat

torstaina 14.10. klo 9-19

perjantaina 15.10. klo 9-17

lauantaina 16.10. klo 9-16

Tapahtumapaikka

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus

Sisäänpääsy

Pääsylippu (18 e) tai rekisteröinnin edellyttävä kutsukortti. Molemmilla pääsee messuille kaikkina kolmena päivänä.

Tapahtumanjärjestäjä

Suomen Messut Osuuskunta ProAgria Tapahtumat Oy

Ohjelma

KoneAgrian ohjelma on laaja ja teemoitettu. Avajaispäivän 14.10. teemana on tulevaisuus, perjantaina 15.10. keskustellaan karjataloudesta ja lauantaina 16.10. viljelystä. Ohjelma on rakennettu siten, että maa- ja metsätalousammattilaiset löytävät sieltä paljon kannattavuutta ja osaamista vahvistavaa sisältöä ja kollegoiden käytännön kokemuksia. Esillä ovat muun muassa sukupolvenvaihdos, investoinnit, laidunnus, älykäs peltoviljely eli Smart Farming ja voimakkaasti kaikkeen vaikuttava Euroopan yhteisön yhteinen maatalouspolitiikka CAP. Päivittäiset paneelikeskustelut avaavat alan polttavia aiheita. Messuilla on teemalavan lisäksi Metsälehti-lava, jossa on ohjelmaa metsänomistajille.

KoneAgriassa on käytössä omaehtoinen koronapassi. Tämä tarkoittaa sitä, että edellytämme kävijöitä ja näytteilleasettajia tulemaan messuille kahden korona-rokotuksen saaneina, kuuden kuukauden sisällä korona-rokotuksen sairastaneina tai koronatesteistä negatiivisen tuloksen saaneina. Luotamme alan ammattilaisiin, emmekä kysy koronatodistuksia sisäänkäynneillä.

Yhdessä teemme turvallisen tapahtuman!

www.koneagria.fi

 

Tule tapaamaan meitä messuille, nähdään osastolla C110!

Voit katsoa meistä lisätietoja omalta messuinfosivultamme: Linkki