Silvadrones ja Lantmännen Agro aloittavat yhteistyön

Silvadrones ja Lantmännen Agro ovat sopineet jälleenmyyntiyhteistyön aloituksesta boorilannoituksissa.

Metsän terveyslannoitus on Kemera-tuettu toimenpide ja lannoittaminen on usein kannattavaa jopa ilman maksettavaa tukea. Boori on yksi tärkeistä hivenaineista, jonka puutos aiheuttaa vajaakasvuisuutta ja sitä kautta merkittäviä kasvatustappioita talousmetsiin. Puutos on yleistä Keski-Suomessa, Savossa sekä Pohjanmaan alueella, joten aktiivisen metsänomistajan kannattaa tarkkailla metsiään. Yksi lannoituskerta riittää jopa vuosikymmeniksi ja korjaa puutteen parhaimmillaan jo saman kasvukauden aikana.

Boorilannoituksista on puhuttu paljon ja näitä onkin tehty sekä koneellisesti että käsin levittämällä, rakeena että liuoksena. Useat maatilat ovat myös merkittävän isoja metsänomistajia, joten boorilannoituksen tarjoaminen palveluna on hyvä lisä kumppanuuteen kauppiasyrittäjiemme ja maanviljelijöiden välillä, kertoo myyntijohtaja Juho Urkko nyt alkavasta yhteistyöstä.

Boorin levittäminen ruiskudroonin avulla on tehokas ja turvallinen lannoitustapa, jonka ansiosta boori levittäytyy mahdollisimman tasaisesti. Droonilannoituksen avulla täsmällisesti toteutetun boorilannoituksen hyödyt näkyvät metsässä vuosikymmeniä. Tasaisen levityksen lisäksi droonilla on mahdollista lannoittaa nopeasti ja tarkasti myös vaikeakulkuisimmat maastot, kuten pusikot, kivikot ja rinteet, jolloin säästyy niin aikaa kuin vaivaakin.

Modernille lannoitustoiminnalle on paljon kysyntää markkinoilla ja nyt aloittamamme yhteistyön avulla voimme tarjota laadukkaita palveluitamme asiakkaille yhä kattavammin koko maassa, sanoo Silvadronesin strategia- ja markkinointivastaava Elisa Ylimäki.

Lisätietoja

Silvadrones Oy, Strategia- ja markkinointivastaava, Elisa Ylimäki, elisa.ylimaki@silvadrones.fi, +358505522618

Lantmännen Agro Oy, Myyntijohtaja, Juho Urkko, juho.urkko@lantmannen.com, +358503104075

Silvadrones Oy perustettiin vastaamaan metsän ja sen omistajan tarpeisiin. Haluamme tarjota metsän boorilannoitukseen vaihtoehdon, joka on mahdollinen ja kannattava jokaiselle metsänomistajalle.
www.silvadrones.fi

Lantmännen Agro Oy on suomalainen maatalousalan yritys. Tarjoamme parhaat asiantuntijapalvelut, tuotantopanokset sekä uudet teknologiat erilaisten tilojen tarpeisiin. Tuotamme kestäviä ratkaisuja yhdessä myös yhteistyökumppaneiden sekä paikallisten toimijoiden kanssa.
www.lantmannenagro.fi