Droonikalustomme uusin tulokas DJI AGRAS T20

Vahvistimme droonikalustoamme hankkimalla Suomen ensimmäisen DJI AGRAS T20 mallin ruiskudroonilaitteiston.

Viime vuosina DJI on uudistanut maa- ja metsätalouden pariin kehitettyjä AGRAS -mallistojaan aktiivisesti ja tämän tuloksena on syntynyt marraskuussa 2020 ensijulkaisunsa saanut AGRAS T20. Kyseisessä mallissa on sisällytettynä ainutlaatuiset ruiskutusominaisuudet ja tarkkojen autonomisten lentotehtävien toiminnallisuudet yhdistettynä yhä suurempaan hyötykuormakapasiteettiin.

Laitteistomme maahantuojana toimi kotimainen yhteistyöyrityksemme Skydata Oy, jonka Enterprise tason DJI edustus tuo toimintaamme ainutlaatuista huolto-, tuki- ja käyttökoulutusosaamista. Laitteiston luovutus tapahtui 9.3.2021 Skydata Oy:n toimitiloissa Espoossa, jossa yrityksemme lentohenkilöstö sai perehdytyksen uuden mallin toiminnasta sekä ohjelmistoista.

Tavoitteenamme on olla teollisuustason droonijärjestelmiemme ja -osaamisemme kanssa Suomen sekä Euroopan terävintä kärkeä. Pyrimme lisäksi yhdessä eri viranomais- ja tutkimusorganisaatioiden kanssa edistämään ruiskudroonilaitteistojen laajempaa käyttöä metsä- ja maataloudessa.